Добре дошли в PrismaLight.bg – вашето място за иновативно осветление, където светлината се превръща в изкуство. Основана с мисията да осветим всеки ъгъл от дома ви с качество и стил, PrismaLight.bg е повече от просто онлайн магазин – това е ваш партньор в създаването на атмосфера и комфорт.

С години опит в областта на осветлението, ние предлагаме богат избор от продукти, които са съчетание на модерен дизайн и функционалност. От елегантни интериорни решения до иновативно улично и парково осветление, нашата цел е да предоставим на клиентите ни най-доброто от света на LED технологиите.

В PrismaLight.bg вярваме, че правилното осветление може да преобрази всяко пространство. Затова се стремим да предложим персонализирани решения, които да отговарят на индивидуалните нужди и вкусове на нашите клиенти. Независимо дали сте в търсене на осветление за вашия дом, офис или градина, нашият експертен екип е тук, за да ви помогне.

Изберете PrismaLight.bg за:

Иновативни и качествени продукти

Работим с водещи производители, за да ви предложим най-доброто в света на осветлението.

Персонализирано обслужване

Нашите специалисти са на разположение, за да ви консултират и помогнат при избора на идеалното осветление за вашия проект.

Индивидуални проекти

Имаме възможност за производство на осветителни тела по проект и задание на клиента.

гр. Варна
ул. „Никола Й. Вапцаров“ 5 
Телефон: 0886 101 331

гр. Стара Загора
ул. „Цар Симеон Велики“  №158
Телефон: 0886 288 440

Copyright © 2024 PrismaLightPro. Всички права запазени.

Add to cart